rust in je hoofd

Wat te doen als je rust in je hoofd wilt? – #1 op Besteboekentips.nl

[ ARTIKEL ]

Tips om eindelijk rust in je hoofd te ervaren 

Wat zijn nou de beste boeken om eindelijk rust in je hoofd te krijgen en innerlijke rust te ontwikkelen? Rubin van Besteboekentips.nl laat zien wat de 10 beste aanraders van Nederland zijn over dit belangrijke onderwerp, en guess what? Vlieg vrij staat op nummer 1 in deze lijst!

Dit schrijft Rubin over Vlieg vrij: 

“Je moet helemaal niks – en daarom verdient dit boek de #1 plek in onze landelijke top 10. Wat ‘moet’ je nou echt doen als je rust wilt? Het beste wat je hiertoe kunt doen, is jezelf zijn. In Vlieg Vrij is dat precies wat je leert van Iris Schlagwein. Zo leer je vanuit je hart en intuïtie te leven, wat jou ongelooflijk veel rust geeft.

Het is heel simpel waarom we dit boek als beste in de lijst hebben verkozen: het is een boek in simpele, zachte, warme taal. Er is daadwerkelijk een vriendin met ons aan het praten. Niet zomaar een vriendin, maar iemand die precies de juiste woorden weet te vinden – en alleen dat al gaf ons ongelooflijk veel rust in ons hoofd en lijf.”

Het leven is gewoon vol zorgen, drukte, tegenslagen en pijn…

“Het is geen je-moet-maaindfulness-eens-proberen-boek vol goedbedoelde adviezen. Het boek begint namelijk meteen met de belangrijkste les: het leven is gewoon vol zorgen, drukte, tegenslagen en pijn. We hoeven het niet te fixen. En daarin zit de rust die we allemaal verlangen. Vervolgens worden we meegenomen in de bijzondere belevenissen van de kundige auteur. Vlieg Vrij staat terecht op #1 in onze lijst.”

Dankbaar ben ik voor zulke mooie woorden. Rubin heeft mijn schrijven precies verstaan, en… ik moest héél hard lachen om ‘je-moet-maaindfulness-eens-proberen’. Dank Rubin!

Dit is de gehele top 10 voor boeken over rust in je hoofd: 
1) 1. Vlieg vrij – Iris Schlagwein
2) 2. Rust – Het geheim van een stiller hoofd – Saskia Chatillon
3) 3. Tien geboden voor innerlijke rust – Lisette Thooft
4) 4. Melancholie van de onrust – Joke Hermsen
5) 5. Rust – Robert Bridgeman
6) 6. Nooit meer te druk – Tony Crabbe
7) 7. De grote vlucht inwaarts – Thijs Lijster
8) 8. Stil de tijd – Joke Hermsen
9) 9. Meer rust in je hoofd – Karin Bosveld
10) 10. Vrijheid voor gevorderden – Paul Teule
11) Bonustip: Rusteloosheid – Ignaas Devisch

De omschrijving van deze boeken en uitgebreide versie van de top 10 vind je hier >>>

 

Meer lezen?

In mijn boek ‘Vlieg vrij’ schrijf ik open, licht en herkenbaar over mijn onderzoek naar innerlijke vrijheid. Het is het perfecte boek voor wie zijn angsten wil ontmaskeren en zijn visie op het leven durft te herzien.

“Je moet helemaal niks – en daarom verdient dit boek de #1 plek in onze landelijke top 10” – Rubin Alaie | besteboekentips.nl

Waardeer je dit artikel?
Deel het in je netwerk. Deel jouw visie of inzichten, en start een gesprek over dit onderwerp.

LinkedIn
WhatsApp
Email
Facebook
Telegram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Iris Schlagwein draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders