thuiskomen

Thuiskomen bij jezelf – Dingen duiden met Susan Dullink

Deel op facebook
Deel op email

Dingen die niet zo vanzelfsprekend zijn, duiden

Als een typische millennial houdt Susan ervan om dingen te doorgronden, klein en groot. Ook het begrip thuiskomen hoort daarbij, want zo eenvoudig is dat niet te duiden.

Susan: “In mijn dagelijks leven ben ik dagvoorzitter, moderator en spreker. Dit vind ik geweldig om te doen; samen met andere mensen dingen beter begrijpen. Mijn uitgangspunt is nuanceren en complexe dingen simpel maken. Naast mijn werk op het podium, maak ik zelf een podcast en schrijf ik artikelen over kleine en grote levenskwesties.”

Twee minimalisten in gesprek over thuiskomen

Susan leeft duurzaam en had zelf al grondig geminimaliseerd, toen ze via via over mijn levensstijl hoorde. We waren beiden eerder geïnterviewd voor een videoreportage over minimalisme.

Ook had ze mijn boek Thuis zonder huis gelezen en wilde daar graag over in gesprek. We ontmoetten elkaar in mijn oppashuis in Amsterdam, de positieve energie spatte van ons gesprek af. Dat krijg je als je twee nieuwsgierige, open dames bij elkaar zet.

Thuiskomen bij jezelf is…

Susan legt uit: “Thuiskomen bij jezelf betekent dat je stappen zet om steeds meer jezelf te kunnen zijn. Op het gebied van relaties, werk, wonen, alles eigenlijk. Ik ga met Iris in gesprek over haar keuzes, hoe vrij ze leeft en wie haar inspiratiebronnen zijn.”

Luister de podcast hier

Wil je meer van dit soort artikelen lezen?

Een donatie maakt het mij mogelijk nog meer mooie content te schrijven. Doneer €3,00 of €7,50 per maand en je ontvangt nog meer persoonlijke verhalen en achtergrond info.

Eenmalig een bedrag doneren kan ook via Petje.af

Deel op facebook
Facebook
Deel op email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *