rebel

Real Rebel Podcast: where do you find meaning in life?

Real rebel let op! Laten we onze krachten bundelen

Via Instagram leerde ik Real Rebel Katie kennen en sindsdien geniet ik van haar wekelijkse podcasts. Wat een inspirerende jonge vrouw uit British Columbia, Canada! Ze deelt haar wijsheid rijkelijk en is ook eerlijk over haar onzekerheden of over de momenten dat het allemaal even tegenzit. De Band of Rebels is een verzameling mensen wereldwijd, die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: door de beste versie van zichzelf te zijn, de wereld elke dag ietsje mooier maken.

Daar kan ik me erg in vinden, dus wilde ik graag mijn bijdrage leveren aan een van de afleveringen van de Real Rebel Podcast.

The Real Rebel Podcast

This is for the people who push the boundaries of our society. For the people who aren’t afraid to question the status quo. The question in today’s Band of Rebels episode is: Where do you find meaning in your life?

Iris: “For me that is sharing my personal stories. I think it connects people to listen to those stories. They hear that they’re not the only one going through all these ups and downs. That can be very liberating. I hope they feel te space to be open about their insecurities too.”

Listen to the show

Katie: “I’ll keep this pretty simple. The whole point of the podcast is to create a space of self-acceptance and freedom. I believe that the Real Rebels are the ones who are brave enough to be themselves in a world telling them to be anything but.”

Wil je meer van dit?

Meld je dan hier aan voor de Weekly Round-ups en krijg elke vrijdag ‘an email you’ll actually want to open.’

 

Wil je meer van dit soort artikelen lezen?

En kun je een tientje missen? Donaties maken het mij mogelijk om nog meer mooie, onafhankelijke content te schrijven. 

Mijn dank is oneindig!

LinkedIn
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Iris Schlagwein draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders