Vlieg vrij

Zo heet mijn nieuwste boek, over tegenslag transformeren naar diep vertrouwen.

Nieuw boek over innerlijke vrijheid

Momenteel werk ik aan een nieuw boek, dat zal verschijnen op 10-10-2020. In 2018 verscheen ‘Thuis zonder huis’, over zekerheid loslaten en thuiskomen bij jezelf. Nu ga ik een stap verder. Hoe kun je omgaan met tegenslag en teleurstelling? 

Ik deel persoonlijke ervaringen en mijn overpeinzingen over de Grote Vragen des Levens. Wanneer ontstaat pijn? Hoe kun je beter op je intuïtie vertrouwen? Hoe kun je angsten loslaten, om je zo vrij als een vogel te voelen? 

Heb vertrouwen dat het nú al goed is

Zonder eigen huis, zonder bezit en zonder plan leefde ik de afgelopen vier jaar een vrij bestaan als huisoppas. Ik had veel uiterlijke vrijheid, wat maakte dat ik ging onderzoeken hoe het met mijn innerlijke vrijheid gesteld was.

Het boek dat ik nu schrijf, gaat over wat niet meer past in mijn
interne wereld, bijvoorbeeld de angst om niet goed genoeg te zijn, en allerlei oude patronen om mezelf te beschermen tegen teleurstelling, afwijzing en twijfel. 

Beperkende overtuigingen en het gevoel alles onder controle te moeten houden, laat ik steeds meer los. Tot ik uitkom bij niet-weten en me daar volledig aan overgeef, in het vertrouwen dat het nú al goed is.

 

Voor wie is dit boek interessant?

Ik schrijf dit boek voor iedereen die zich op het pad van spirituele ontwikkeling begeeft. Met name zoekende dertigers die al verschillende workshops of coaches hebben bezocht, regelmatig aan yoga doen en zich nog steeds niet lichter voelen. Logisch, want buiten jezelf kun je blijven zoeken… 

In jezelf vind je antwoorden. Maar naar binnen kijken kan best pijnlijk zijn en die pijn is niet voor iedereen even makkelijk te dragen. In dit boek beschrijf ik met humor en lichtheid mijn weg op dit pad, wat hoop, vertrouwen en moed geeft om je eigen angsten en onzekerheden niet meer uit de weg te gaan. 

Blijf op de hoogte

Mijn missie is om verlichting van innerlijke onrust te brengen, door grote onderwerpen als bewustzijn, ziekte en dood, op een lichtvoetige manier bespreekbaar te maken. Verwacht persoonlijke verhalen, pijnlijk herkenbaar en nietsverhullend eerlijk. 

Spreken de thema’s persoonlijke transformatie en spirituele ontwikkeling je aan? 
En ben je nieuwsgierig naar de ontwikkeling van het boek?

In mijn nieuwsbrief schrijf ik over mijn proces en deel ik boekfragmenten en nieuwe blogs. Meld je aan, zodat je als eerste hoort wanneer het boek te koop is. 

Images by Prawny

Blijf op de hoogte

Vul je emailadres in, dan stuur ik af en toe je een update over mijn belevenissen. Plus! Nieuws over mijn boek, inspirerende artikelen en muziek om blij van te worden. 

Afmelden is op elk moment mogelijk en geen zorgen, je gegevens zijn 100% veilig.