Transformatiedag - hervind je pad - mediteren, stilte en diep vertrouwen

Transformatiedag Thuiskomen bij jezelf

Wil jij

Geef jezelf een Transformatiedag

Tijdens een Transformatiedag zak je in je lichaam en herstel je de verbinding met het thuisgevoel in jezelf. Een transformatie vindt plaats van zoeken naar antwoorden, naar vertrouwen, rust en lichtheid over de vraag die je bezighoudt. In die stilte ontstaat wellicht… een antwoord.

In een telefonisch kennismakingsgesprek vertel jij wat je behoefte is en onderzoeken we samen of een Transformatiedag daarbij past. 

Dit speelt er bij jou...

transformatiedag

Ervaringen van anderen, over hun Transformatiedag:

“De dag heeft mij veel vervulling gebracht: veel inzichten over mezelf met hoofd en hart ervaren, een heel duidelijk antwoord op mijn ingebrachte vraag voor de dag, kortom voor mij een ware transformatie. Iris verstaat de kunst om heel precies aan te voelen wat nodig is en ze beschikt over de professionele tools om via meditaties, oefeningen en gesprekken tot de kern te komen. Ik heb haar ervaren als echt en compromisloos, op een warme en liefdevolle manier. Het was precies wat ik nodig had.”

- Miranda, Meerssen

“Ik zag je berichtje over de transformatiedag, het was precies wat ik nodig had. Ik hou veel ballen in de lucht, draag enorme verantwoordelijkheden, verwacht alles goed te doen en dat maakt me zenuwachtig, en ook verdrietig. Ik was er al in geslaagd om de pauzeknop te vinden, maar de zoektocht naar innerlijk rust bleef. Mijn dag met jou liet me beseffen dat ik niet moet nadenken over wat ik wel of niet moet doen, dat ik die beslissingen al heb genomen. Ik slaagde er in mijn hoofd en energie in om tot rust te komen.

- Sara, Brussel

“Ik had me aangemeld voor de Transformatiedag omdat ik regelmatig mezelf voorbij rende. Tijdens deze dag kon ik even helemaal los zijn van de tijd en contact maken met mezelf. Daarbij kwam de behoefte naar boven om steeds vaker onafhankelijkheid te ervaren en ga ik binnenkort 3 weken alleen backpacken. Dank je wel voor deze fijne dag, Iris.”

- Janna, Haarlem

“Wat een heerlijke dag met een enorm fijn persoon. Als je jezelf echt iets gunt, moet je zeker een dag met Iris doorbrengen. Je zult nog heel lang met een grote glimlach terugdenken aan deze dag. Ik vond fijn: de rust, de gelijkwaardigheid (Iris vertelt ook over wat zij meemaakt), de opmerkzame opmerkingen, het fijne huis en de heerlijke lunch.”

- Marny, Vleuten

Wil je je vrij en zelfverzekerd voelen?

Maar in het dagelijks leven voel jij je...

...en herken je deze gedachten?

Lieve jij, dit hoeft niet zo te zijn.

Ik herken deze gevoelens maar al te goed, en het is gelukt ze te transformeren naar innerlijke rust en diep vertrouwen. Dat gevoel gun ik jou ook, zodat je de twinkeling in je ogen weer terugkrijgt!

Kom thuis bij jezelf

Voor mij ziet thuis zijn er zo uit:

Openstaan voor nieuwe uitdagingen.
Voluit durven liefhebben, ook als je daarin gekwetst kan worden.
Vol vertrouwen in het leven staan, ook tijdens vervelende situaties of grote veranderingen.
Belangrijk daarbij is zelfzorg op alle niveaus: fysiek, mentaal en spiritueel.

Volgens mij is dit gevoel voor iedereen mogelijk.

Tijdens een Transformatiedag sta je even stil

Hoe gaat het écht met je?

Je werkt hard en doet dat met hart en ziel. Meerdere ballen in de lucht houden doe je gewoon. Anderen zien dat ook en bewonderen je daarom. Je bent een rots in de branding voor familie, vrienden en collega’s.

Een belangrijke vraag is… wie voedt jou?
Waar vind je de diepgang waar je naar snakt?

Als die diepgang mist, is een valkuil is dat je altijd bezig blijft. Maar… voor jezelf zorgen op een dieper niveau dan een boekje lezen of een saunabezoek is noodzakelijk voor jou.
Zodat je lichaam en geest werkelijk tot rust kunnen komen.
Zodat je kunt Zijn in plaats van Doen. 

Tijdens een Transformatiedag maken we ruimte om aanwezig te zijn bij wat er op dat moment opkomt. Dat kunnen onverwerkte emoties zijn, maar ook creatieve ideeën, inzichten over jezelf, keihard lachen, dansen of juist een diepe stilte.

plek

“Iris brengt je in contact met wat er in je leeft, met de vragen die je hebt, zonder op wat voor manier dan ook een antwoord te forceren. Ik dacht dat ik de deur uit zou lopen met concrete plannen voor een nieuwe carrière richting, website om te bouwen, verhuisplan, studie, of wat dan ook. 

In plaats daarvan liep ik de deur uit met rust en vertrouwen. Een gevoel van openheid en verbondenheid met het leven. Anders dan verwacht – maar precies wat ik nodig had.”

– Merel, Kampen

Verdieping van je transformatieproces

De mensen die ik begeleid zijn allemaal aan een proces van transformatie begonnen, en ze zijn op een verschillend punt in hun proces.

Ik zoek je op daar waar je bent en help je verbinden met de essentie van je vraagstuk, waardoor je proces helderder wordt en je je richting hervindt.

Na een Transformatiedag voel je je niet meer geïsoleerd, maar weer verbonden met jezelf. 

Hoe ziet de dag eruit?

Praktisch
Om 09.30 uur ben je welkom en ‘landen’ we in de ruimte, met koffie, thee en iets lekkers. We starten met een kennismaking, de eerste oefeningen en een stiltewandeling, daarna staat er een verse vegetarische lunch klaar.

We werken samen, delen ervaringen en keren naar binnen. Bijvoorbeeld door middel van geleide meditaties, visualisatie- en schrijfoefeningen. Ik stem mijzelf en het verloop van de dag af op jouw behoefte. We sluiten de dag af om 16.00 uur. 

Waar?
De locatie is een dorp in de omgeving van Den Bosch. Het exacte adres ontvang je na aanmelding.
Je komt letterlijk en figuurlijk thuis bij mij. Daar hoef je niets, zelfs niet te helpen om de tafel te dekken voor de lunch 😉

Wanneer?
De eerstvolgende beschikbare data in 2024 zijn:

  • vrijdag 22 maart
  • vrijdag 5 april
  • vrijdag 19 april
  • donderdag 9 mei (Hemelvaart)
  • vrijdag 17 mei
  • vrijdag 14 juni

Afwijkende data zijn in overleg mogelijk. 

Hoe werkt het?
Als je interesse gewekt is, plannen we eerst een telefonisch kennismakingsgesprek. Om te onderzoeken of een Transformatiedag is wat jij nodig hebt. Bij een ‘ja’ van ons allebei, prikken we een datum, ontvang je betaalgegevens en praktische informatie, en leven we allebei naar de dag toe.

Ervaar...

prijs: €599,-

De prijs is inclusief BTW, voor werkgevers en ondernemers exclusief BTW.

Een telefonische kennismaking is vrijblijvend.

Over Iris Schlagwein

Ik werk als schrijver, transformatiecoach en geestelijk verzorger in de ouderenzorg.
Mijn onderzoek naar persoonlijke ruimte en thuis-zijn bij jezelf, beschrijf ik in mijn boeken en blogs. In 2018 verscheen mijn eerste boek Thuis zonder huis, gevolgd door Vlieg vrij in 2020. In mijn TEDx-talk (2019, Regensburg) vertel ik hoe drie grote verliezen me leerden om verlies te omarmen als onvermijdelijk onderdeel van het leven.

Na een diepgaand proces van loslaten en verbinden, leef ik zoveel mogelijk in overgave. In het volste vertrouwen dat het klopt wat er op mijn pad komt, ook als dat moeilijk is of pijn doet. Verschillende retraites in o.a. Thailand en India en een intensieve 9-daagse training van Byron Katie hebben me steeds meer innerlijke vrijheid gebracht.

De Master Spiritual care aan de Vrije Universiteit in Amsterdam heb ik cum laude afgerond. Deze wetenschappelijke verdieping maakt dat ik mijn diep doorleefde spiritualiteit professioneel kan inzetten. Ik ben aangesloten bij de RING-GV en VGVZ.

"Het is mijn missie om je te laten ervaren wat thuis bij jezelf is, zodat je met vertrouwen in het leven staat"

Anderen over de Transformatiedag:

“De dag met Iris heeft me geholpen om datgene onder ogen te zien waarnaar ik niet wilde kijken, om datgene te beleven wat ik niet wilde voelen en om datgene te delen wat ik met mezelf wilde uitmaken – een oprechte ontmoeting op precies het goede moment, intens en waardevol. De gesprekken en ervaringen werken nog na. Hartelijke dank hiervoor, Iris!”

- Anoniem

“Ik ben dankbaar dat ik mezelf deze dag cadeau heb gedaan. Dankbaar voor de plek, de ruimte en de begeleiding die Iris bood. Een dag doorbrengen ‘aan het einde van de wereld’, voor mij letterlijk ver weg van de dagelijkse beslommeringen. Mijn hoofd kon tot rust komen en er was ruimte om te zijn. Als ik er nu ‘even uit wil’, denk ik terug aan die dag en ben ik weer even helemaal zen.”

- Marije, Wageningen

“Op liefdevolle wijze laat Iris me geen kans in excuses te blijven hangen. Na nog niet eens een hele dag gesprekken en activiteiten gericht op zingeving, of, zoals zij het noemt, thuiskomen bij jezelf, heb ik een helder ‘to-do’ – lijstje en is mijn zelfvertrouwen sterk gegroeid dat het me gaat lukken ook.

- Gijs, Wageningen

“Ik heb een andere kant van mezelf mogen bekijken, waardoor ik meer vertrouwen heb gekregen in dat de dingen lopen zoals ze op dat moment moeten lopen. De warme en humorvolle begeleiding van Iris heeft me veel steun gegeven.”

- Marenne, Veldhoven

Gun jezelf een dag waarbij er eens voor jóu gezorgd wordt - en sta jezelf toe daar helemaal van te genieten

ervaring Iris Schlagwein

Alles in één overzicht:

Prijs: € 599,- incl. BTW

Op het aanmeldformulier kun je alvast iets schrijven over jouw vraag. Het gesprek duurt gemiddeld 20-30 minuten, is gratis en vrijblijvend. 

Veelgestelde vragen

Het is goed om zeker te zijn van je deelname, dat werkt voor ons allebei het best. Heb je een specifieke vraag, kun je die per mail stellen (info@irisschlagwein.nl). Of meld je aan voor een telefonische kennismaking, waarin je je twijfel kunt delen en vragen kunt stellen. Samen zullen we onderzoeken of een Transformatiedag bij je past.

Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld, neem ik binnen twee werkdagen contact met je op om een bel-afspraak in te plannen. Tijdens het gesprek stemmen we af of we bij elkaar passen: wat is jouw situatie, zijn er verwachtingen, of twijfels? Je kunt je vragen stellen en horen of mijn werkwijze bij je past.

Naar aanleiding van jouw verhaal kan ik goed inschatten of een Transformatiedag voor jou van waarde zal zijn, of dat ik je beter naar iemand anders kan doorverwijzen. Als het direct in het gesprek goed voelt plannen we een afspraak in. Als je er liever nog even over nadenkt: dat is uiteraard ook goed. 

Hebben we een afspraak gemaakt, ontvang je een bevestiging per mail met daarin de betaalgegevens. Als je betaling binnen is, is je aanmelding definitief.

De locatie is Hurwenen in Noord-Brabant, een klein dorp in de Bommelerwaard. De dag vindt grotendeels plaats in en om een klein stenen huisje omringd door groen, op loopafstand van een natuurgebied. Het specifieke adres ontvang je na het maken van de afspraak. 

Ja, je kunt gemakkelijk en gratis in de straat parkeren.

De locatie is bereikbaar met een bus vanaf station Den Bosch. Eventueel kun je een OV-fiets gebruiken vanaf station Zaltbommel.

Met alle liefde! Geef op je aanmeldformulier aan wat je wel en niet eet en ik zorg dat er ook binnen jouw dieet genoeg lekker en gezond eten is. 

Als je van een minimum inkomen moet rondkomen of om een andere reden de kosten van de Transformatiedag niet kunt dragen, mail me dan. Laat me via info@irisschlagwein.nl weten wat je motivatie is om een Transformatiedag te willen meemaken en wat je wél kunt missen, dan denk ik graag met je mee.

Nadat we een datum gepland hebben, ontvang je een mail met daarin de betaalgegevens. Laat het me weten wanneer je de kosten zakelijk wilt aftrekken of als jouw werkgever de kosten vergoedt, dan stuur ik je een factuur met BTW. 

Stel je vraag door een mail te sturen naar info@irisschlagwein.nl. Ik streef ernaar om je binnen twee werkdagen antwoord te geven.

Iris Schlagwein draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders