Transformatiedag Thuiskomen bij jezelf

Wil jij

Geef jezelf een Transformatiedag

Je maakt een transformatie door van aan staan en ‘veel in je hoofd’ zijn, naar zakken in je lichaam en het herstellen van de verbinding met je ware zelf.

De prijs is 650 euro inclusief BTW

Dit speelt er bij jou...

vriendschap

Ervaringen van anderen, over hun Transformatiedag:

“De dag heeft mij veel vervulling gebracht: veel inzichten over mezelf met hoofd en hart ervaren, een heel duidelijk antwoord op mijn ingebrachte vraag voor de dag, kortom voor mij een ware transformatie. Iris verstaat de kunst om heel precies aan te voelen wat nodig is en ze beschikt over de professionele tools om via meditaties, oefeningen en gesprekken tot de kern te komen. Ik heb haar ervaren als echt en compromisloos, op een warme en liefdevolle manier. Het was precies wat ik nodig had.”

- Miranda, Meerssen

“Ik zag je berichtje over de transformatiedag, het was precies wat ik nodig had. Ik hou veel ballen in de lucht, draag enorme verantwoordelijkheden, verwacht alles goed te doen en dat maakt me zenuwachtig, en ook verdrietig. Ik was er al in geslaagd om de pauzeknop te vinden, maar de zoektocht naar innerlijk rust bleef. Mijn dag met jou liet me beseffen dat ik niet moet nadenken over wat ik wel of niet moet doen, dat ik die beslissingen al heb genomen. Ik slaagde er in mijn hoofd en energie in om tot rust te komen.

- Sara, Brussel

“Ik had me aangemeld voor de Transformatiedag omdat ik regelmatig mezelf voorbij rende. Tijdens deze dag kon ik even helemaal los zijn van de tijd en contact maken met mezelf. Daarbij kwam de behoefte naar boven om steeds vaker onafhankelijkheid te ervaren en ga ik binnenkort 3 weken alleen backpacken. Dank je wel voor deze fijne dag, Iris.”

- Janna, Haarlem

“Wat een heerlijke dag met een enorm fijn persoon. Als je jezelf echt iets gunt, moet je zeker een dag met Iris doorbrengen. Je zult nog heel lang met een grote glimlach terugdenken aan deze dag. Ik vond fijn: de rust, de gelijkwaardigheid (Iris vertelt ook over wat zij meemaakt), de opmerkzame opmerkingen, het fijne huis en de heerlijke lunch.”

- Marny, Vleuten

Wil je eigenlijk je vrije, sprankelende zelf zijn?

Maar in real life voel jij je...

...en herken je deze gedachten?

Lieve jij, dit hoeft niet zo te zijn. Ik herken deze gevoelens maar al te goed, en het is me gelukt ze te transformeren naar een diepe innerlijke rust en vertrouwen. Dat gevoel gun ik jou ook, zodat je die twinkeling in je ogen weer terugkrijgt!

Kom thuis bij jezelf

Voor mij ziet thuis zijn er zo uit. Openstaan voor nieuwe uitdagingen. Voluit durven liefhebben, ook als je daarin gekwetst kan worden. Vol vertrouwen in het leven staan, ook tijdens vervelende situaties of grote veranderingen. Belangrijk daarbij is zelfzorg op alle niveaus: fysiek, mentaal en spiritueel. Volgens mij is dit gevoel voor iedereen mogelijk.

Wat houdt jou tegen om compleet je sprankelende, vrije zelf te zijn?

Tijdens een Transformatiedag sta je even stil.

Hoe gaat het écht met je?

Je werkt hard en doet dat met hart en ziel. Meerdere ballen in de lucht houden doe je gewoon. Anderen zien dat ook en bewonderen je daarom. Je bent een rots in de branding voor familie, vrienden en collega’s. 

Jouw valkuil: altijd actief zijn
De valkuil is dat je altijd bezig blijft. Voor jezelf zorgen op een dieper niveau dan een boekje lezen of een saunabezoek is noodzakelijk voor jou. Zodat je lichaam en geest werkelijk tot rust kunnen komen. Zodat je kunt Zijn in plaats van Doen. 

Tijdens een Transformatiedag maken we ruimte om aanwezig te zijn bij wat er op dat moment opkomt. Dat kunnen onverwerkte emoties zijn, maar ook creatieve ideeën, inzichten over jezelf, keihard lachen, dansen of juist een diepe stilte. 

plek

“Iris brengt je in contact met wat er in je leeft, met de vragen die je hebt, zonder op wat voor manier dan ook een antwoord te forceren. 
Ik dacht dat ik de deur uit zou lopen met concrete plannen voor een nieuwe carrière richting, website om te bouwen, verhuisplan, studie, of wat dan ook. In plaats daarvan liep ik de deur uit met rust en vertrouwen. Een gevoel van openheid en verbondenheid met het leven. Anders dan verwacht – maar precies wat ik nodig had.” – Merel, Kampen

Verbinding en verdieping van je transformatieproces

De mensen die ik begeleid zijn allemaal al aan een proces van transformatie begonnen, maar ze zijn op een verschillend punt in hun proces. Ik zoek je op daar waar je bent en help je verbinden en verdiepen, waardoor je proces helderder wordt en weer richting krijgt. Na een Transformatiedag voel je je niet meer geïsoleerd, maar weer verbonden met jezelf. 

Hoe ziet de dag eruit?

Praktisch
Om 10.00 uur ben je welkom en ‘landen’ we in de ruimte, met koffie, thee en iets lekkers. We starten met een kennismaking en de eerste oefeningen, daarna staat er een verse lunch klaar.

We werken samen, delen ervaringen en keren naar binnen. Bijvoorbeeld door middel van geleide meditaties, visualisatie- en schrijfoefeningen en een stiltewandeling. Ik stem mijzelf en het verloop van de dag af op jouw behoefte. We sluiten de dag af om 16.30 uur. 

Locatie
Je komt letterlijk en figuurlijk thuis bij mij. Daar hoef je niets, zelfs niet te helpen om de tafel te dekken voor de lunch 😉 

Dit kun je verwachten

Totaalprijs: €650,-

De prijs is inclusief BTW

Na aanmelding stemmen we een dag af die voor ons beide past – een weekenddag is mogelijk. 

Over Iris Schlagwein

Ik ben schrijver, TEDx-spreker & transformatiecoach.
Als huis- en kattenoppas leef ik de helft van het jaar als een moderne nomade, zonder eigen plek. Ik hou van verandering en ben oké met onzekerheid, omdat ik me thuis voel bij mezelf.

Mijn ervaringen met loslaten en de zoektocht naar innerlijke vrijheid deel ik in mijn boeken en blogs. In 2018 verscheen mijn eerste boek Thuis zonder huis, gevolgd door Vlieg vrij in 2020. In mijn TEDx-talk (2019, Regensburg) vertel ik hoe drie grote verliezen me leerden om verlies te omarmen als onvermijdelijk onderdeel van het leven. 

Na een diepgaand proces van loslaten en onderzoeken wie ik werkelijk ben, leef ik zoveel mogelijk in overgave. In het volste vertrouwen dat het klopt wat er op mijn pad komt. Verschillende meditatieretraites in o.a. Thailand en India en een intensieve 9-daagse training van Byron Katie hebben me steeds meer innerlijke vrijheid gebracht.

"Het is mijn missie om je te laten ervaren wat thuis bij jezelf is, zodat je met vertrouwen in het leven staat"

Anderen over de Transformatiedag:

“De dag met Iris heeft me geholpen om datgene onder ogen te zien waarnaar ik niet wilde kijken, om datgene te beleven wat ik niet wilde voelen en om datgene te delen wat ik met mezelf wilde uitmaken – een oprechte ontmoeting op precies het goede moment, intens en waardevol. De gesprekken en ervaringen werken nog na. Hartelijke dank hiervoor, Iris!”

- Anoniem

“Ik ben dankbaar dat ik mezelf deze dag cadeau heb gedaan. Dankbaar voor de plek, de ruimte en de begeleiding die Iris bood. Een dag doorbrengen ‘aan het einde van de wereld’, voor mij letterlijk ver weg van de dagelijkse beslommeringen. Mijn hoofd kon tot rust komen en er was ruimte om te zijn. Als ik er nu ‘even uit wil’, denk ik terug aan die dag en ben ik weer even helemaal zen.”

- Marije, Wageningen

“Op liefdevolle wijze laat Iris me geen kans in excuses te blijven hangen. Na nog niet eens een hele dag gesprekken en activiteiten gericht op zingeving, of, zoals zij het noemt, thuiskomen bij jezelf, heb ik een helder ‘to-do’ – lijstje en is mijn zelfvertrouwen sterk gegroeid dat het me gaat lukken ook.

- Gijs, Wageningen

“Ik heb een andere kant van mezelf mogen bekijken, waardoor ik meer vertrouwen heb gekregen in dat de dingen lopen zoals ze op dat moment moeten lopen. De warme en humorvolle begeleiding van Iris heeft me veel steun gegeven.”

- Marenne, Veldhoven

Gun jezelf een dag waarbij er eens voor jóu gezorgd wordt - en sta jezelf toe daar helemaal van te genieten

opruimen

Alles in één overzicht:

Prijs: € 650,- incl. BTW

Op het aanmeldformulier kun je eventuele dieetwensen of vragen doorgeven.

Veelgestelde vragen

Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld, neem ik binnen 48 uur contact met je op om een datum te prikken. Daarna ontvang je een bevestiging per mail, met daarin ook de betaalgegevens. Als je betaling binnen is, is je aanmelding definitief.

Na ontvangst van je aanmeldformulier en ons eerste contact, ontvang je een mail met daarin de betaalgegevens. Laat het me weten wanneer je de kosten zakelijk wilt aftrekken of als jouw werkgever de kosten vergoedt, dan stuur ik je een factuur met BTW. 

Als je student bent, van een minimum inkomen moet rondkomen of om een andere reden de kosten van de Transformatiedag niet kunt dragen, mail me dan. Laat me via info@irisschlagwein.nl weten wat je motivatie is om een Transformatiedag te willen meemaken en wat je wél kunt missen, dan denk ik graag met je mee.

Dat is afhankelijk van de datum die we prikken. Van 1 april tot 1 november woon ik in mijn stacaravan in Noordwijk en zal de Transformatiedag plaatsvinden in de Noordwijkse duinen en bossen.
De overige maanden woon ik als een moderne nomade en huisoppas, ergens in Nederland. Wil je weten hoe mijn woonplanning eruit ziet, om daar de datum op af te stemmen? Mail me op info@irisschlagwein.nl en ik vertel je er alles over.

Ja, alle locaties waar ik werk zijn goed bereikbaar. Eventueel kun je een OV-fiets gebruiken, en in het uiterste geval kom ik je bij een station ophalen. 

Ja, je kunt gemakkelijk in de straat parkeren.

Met alle liefde! Geef op je aanmeldformulier aan wat je wel en niet mag en ik zorg dat er ook binnen jouw dieet genoeg lekker en gezond eten is. 

Dat snap ik. Toch denk ik dat het niet voor niets is dat je interesse gewekt is. Heb je een specifieke vraag of probleem wat je met mij persoonlijk wilt bespreken, voordat je je aanmeldt? Mail me je vraag en telefoonnummer op info@irissschlagwein.nl en we overleggen wat voor jou het beste is. Dit gesprek is uiteraard vrijblijvend, je zit nergens aan vast. 

Stel je vraag door een mail te sturen naar info@irisschlagwein.nl. Ik streef ernaar om je binnen 48 uur te antwoorden. Als je vraagt haast heeft, kun je me bellen op appen op 06-30874147.

Iris Schlagwein draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders