Thuiskomen bij jezelf

Ik geef sterke vrouwen met een missie een diep innerlijk vertrouwen, zodat zij er voor anderen kunnen zijn en kunnen stralen.

1-op-1 begeleiding, verschillende locaties in NL

Voor krachtige vrouwen met een missie

Je werkt hard en doet dat met hart en ziel

Meerdere ballen in de lucht houden is geen probleem voor je. Anderen zien dat ook en bewonderen je daarom. Je geeft hen wijze raad en zorgt vol liefde voor ze – familie, vrienden en collega’s. 

En wie zorgt er voor jou? 

Jijzelf natuurlijk. Je bent goed in zelfzorg: vrij nemen als je het nodig hebt, een goed boek lezen in de zon, een massage boeken en jezelf blijven uitdagen. Body & mind: check. 

Hoe zit het met de zorg voor je ziel? Wordt die ook genoeg gezien, kun je terecht bij iemand die jou onvoorwaardelijk laat Zijn?

Dat is wat ik jou geef.
Een volledige dag (zelf)zorg op zielsniveau. Behalve rust en ontspanning voor body & mind, vooral verbinden met je innerlijke kompas. Dat noem ik Thuiskomen bij jezelf.

Hoe ziet Thuis bij jezelf eruit?

Voor mij ziet Thuis er zo uit: vrolijk door het leven gaan en open zijn voor bijzondere ontmoetingen en nieuwe uitdagingen. Focus op jouw levensmissie, zonder afgeleid te worden. Zelfzorg op alle niveaus: fysiek, mentaal en spiritueel. Totaal liefhebben, ook als je daarin gekwetst kan worden. Zonder angst veranderingen tegemoet zien en vol vertrouwen in het leven staan, ook in vervelende situaties. 

Zo in het leven staan is mogelijk als je je thuis voelt bij jezelf. Tijdens deze transformatiedag versterken we jouw thuisgevoel. 

 • Controle loslaten. Niets hoeven regelen, helemaal tot jezelf komen
 • Ervaar de impact van geleide meditaties
 • Zak in je vrouwelijke energie en leer beter ontvangen
 • Helderheid krijgen over een vraag die je bezighoudt
 • Persoonlijke begeleiding van een ervaringsdeskundige in loslaten, verlies, levensveranderende keuzes en innerlijke vrijheid

Op het aanmeldformulier kun je de gewenste locatie en datum aankruisen.

 • Leiderdorp 3 - 22 augustus
 • Gouda 25 augustus - 11 september
 • Den Haag oktober/november
 • Nieuwkoop 14 november - 23 december

Thuiskomen

Je komt letterlijk thuis bij mij – in mijn oppashuis van dat moment – maar ook figuurlijk. Bij mij hoef je niets. Je hoeft niets te presteren of rekening te houden met anderen.  

Wat is een Transformatiedag?

Na deze dag voel je je lichter. Je hebt verbinding gemaakt met jezelf, waardoor je met een nieuw perspectief kijkt naar vervelende zaken waar je wakker van lag. 

Je maakt een transformatie door van ‘veel aan je hoofd’ naar ontspannen, verbonden met je hart, vol energie en helder hebben wat de komende tijd je focus is. 

Voor wie is de Transformatiedag bedoeld?

Als één of meer van de volgende dingen jou bezighouden, is een privé Transformatiedag waardevol voor jou:

 • Na een pittige periode ben je je leven opnieuw aan het vormgeven. Hoe zorg je dat je niet in oude patronen vervalt? Hoe maak je gedurfde keuzes waarvan je nog niet weet hoe ze zullen uitpakken? Hoe ga je om met twijfels en onzekerheid?
 • Je bent voor jezelf begonnen (of wilt dat gaan doen) en daarin zoek je je weg. Je zou meer rust en vertrouwen willen voelen. Minder piekeren en meer zelfvertrouwen.
 • In je relatie stroomt het niet en dat zorgt voor onzekerheid. Je kunt lastig échte verbinding krijgen met je partner en voelt je soms niet gehoord of begrepen.
 • Er is iemand in je omgeving die veel energie kost, maar uit de weg gaan is geen optie. Hoe kun je je eigen energie beschermen en zorgen dat je niet elke keer leegloopt van het contact?
 • Al een tijdje ervaar je onvrede of te grote stress op je werk. Hoe kun je je grenzen aangeven, omgaan met sociale druk en meer ontspanning ervaren?

Anderen over de Transformatiedag:

“De dag heeft mij veel vervulling gebracht: veel inzichten over mezelf met hoofd en hart ervaren, een heel duidelijk antwoord op mijn ingebrachte vraag voor de dag, kortom voor mij een ware transformatie. Iris verstaat de kunst om heel precies aan te voelen wat nodig is en ze beschikt over de professionele tools om via meditaties, oefeningen en gesprekken tot de kern te komen. Ik heb haar ervaren als echt en compromisloos, op een warme en liefdevolle manier. Het was precies wat ik nodig had.”

- Miranda, Meerssen

“Ik zag je berichtje over de transformatiedag, het was precies wat ik nodig had. Ik hou veel ballen in de lucht, draag enorme verantwoordelijkheden, verwacht alles goed te doen en dat maakt me zenuwachtig, en ook verdrietig. Ik was er al in geslaagd om de pauzeknop te vinden, maar de zoektocht naar innerlijk rust bleef. Mijn dagje met jou liet me beseffen dat ik niet moet nadenken over wat ik wel of niet moet doen, dat ik die beslissingen al heb genomen. Ik slaagde er in mijn hoofd en energie in om tot rust te komen.

- Sara, Brussel

“Ik had me aangemeld voor de Privé Transformatiedag omdat ik regelmatig mezelf voorbij rende. Tijdens deze dag kon ik even helemaal los zijn van de tijd en contact maken met mezelf. Daarbij kwam de behoefte naar boven om steeds vaker onafhankelijkheid te ervaren en ga ik binnenkort 3 weken alleen backpacken. Dank je wel voor deze fijne dag, Iris.”

- Janna, Haarlem

“Wat een heerlijke dag met een enorm fijn persoon. Als je jezelf echt iets gunt, moet je zeker een dag met Iris doorbrengen. Je zult nog heel lang met een grote glimlach terugdenken aan deze dag. Ik vond fijn: de rust, de gelijkwaardigheid (Iris vertelt ook over wat zij meemaakt), de opmerkzame opmerkingen, het fijne huis en de heerlijke lunch.”

- Marny, Vleuten

Hoe ziet de dag eruit?

transformatiedag

We werken vandaag samen in gelijkwaardigheid. Ik stem mijzelf en het programma af op je persoonlijke wensen en behoeften, zodat we diep kunnen ingaan op wat jou bezighoudt. 

Praktisch

Om 10.00 uur ben je welkom en ‘landen’ we in de ruimte, met koffie, thee en iets lekkers. We starten met een kennismaking en de eerste oefeningen, daarna staat er een verse lunch klaar. 

We werken samen, delen ervaringen en keren naar binnen. Onder andere door geleide meditaties, visualisatie-oefeningen en een stiltewandeling. We sluiten de dag om 16.30 uur af. 

Over Iris Schlagwein

Geboren in 1986, heb ik toch al allerlei diploma’s gehaald aan the school of life.

De vakken die ik tot nu toe volgde waren onder andere: Omgaan met fysieke pijn, Rouwverwerking, Zingeving I en II, Lichamelijke opvoeding, Relaties & Vriendschap en Zelfliefde in de praktijk.

Ik deel mijn ervaring door te schrijven, spreken, coachen en wakker te schudden.

Na een diepgaand proces van loslaten en onderzoeken wie ik werkelijk ben, geef ik me over aan het leven. In het volste vertrouwen dat het klopt wat er op mijn pad komt. 

Verschillende meditatieretraites in binnen- en buitenland en een intensieve training van Byron Katie hebben me deze innerlijke vrijheid gebracht. 

Oosterse wijsheden uit het Taoïsme en Ad Vaita inspireren me, net als hedendaagse schrijvers als Don Miguel Ruiz, Marianne Williamson en Neale Donald Walsch. 

Dit gevoel, wat ik ‘thuis’ noem, deel ik graag met sterke vrouwen met een missie. 

"Het is mijn missie om je te laten ervaren wat thuis bij jezelf is, zodat je met vertrouwen in het leven staat"

Anderen over de Transformatiedag:

“De dag met Iris heeft me geholpen om datgene onder ogen te zien waarnaar ik niet wilde kijken, om datgene te beleven wat ik niet wilde voelen en om datgene te delen wat ik met mezelf wilde uitmaken – een oprechte ontmoeting op precies het goede moment, intens en waardevol. De gesprekken en ervaringen werken nog na. Hartelijke dank hiervoor, Iris!”

- Anoniem

“Ik ben dankbaar dat ik mezelf deze dag cadeau heb gedaan. Dankbaar voor de plek, de ruimte en de begeleiding die Iris bood. Een dag doorbrengen ‘aan het einde van de wereld’, voor mij letterlijk ver weg van de dagelijkse beslommeringen. Mijn hoofd kon tot rust komen en er was ruimte om te zijn. Als ik er nu ‘even uit wil’, denk ik terug aan die dag en ben ik weer even helemaal zen.”

- Marije, Wageningen

“Op liefdevolle wijze laat Iris me geen kans in excuses te blijven hangen. Na nog niet eens een hele dag gesprekken en activiteiten gericht op zingeving, of, zoals zij het noemt, thuiskomen bij jezelf, heb ik een helder ‘to-do’ – lijstje en is mijn zelfvertrouwen sterk gegroeid dat het me gaat lukken ook.”

- Gijs, Wageningen

“Ik heb een andere kant van mezelf mogen bekijken, waardoor ik meer vertrouwen heb gekregen in dat de dingen lopen zoals ze op dat moment moeten lopen. De warme en humorvolle begeleiding van Iris heeft me veel steun gegeven.”

- Marenne, Veldhoven

Je investering is 287 euro incl. BTW

Wat krijg je daarvoor?

 • Een hele dag privé begeleiding van Iris: in totale aanwezigheid en zonder oordeel
 • Een programma op maat, afgestemd op jouw behoeften
 • Samen mediteren + oefeningen om diep contact met jezelf te maken
 • Deel je verhaal met een ervaringsdeskundige en krijg helderheid over je situatie
 • Vega lunch en een tafel vol gezonde snacks, sapjes en thee
 • Inspirerend werkboek om de weken erna je positieve vibe vast te houden
 • Een lijst met Iris' persoonlijke lees- en luistertips

Locaties & data

 • Leiderdorp 2 - 22 augustus
 • Gouda 25 augustus - 11 september
 • Den Haag oktober/november
 • Nieuwkoop 14 november - 23 december

100% aandacht voor jou

Voel je dat je hieraan toe bent? Na een periode van drukte en stress, of omdat je anders door blijft gaan terwijl je toe bent aan een reset? Gun jezelf een dag waarbij er eens voor jóu gezorgd wordt en sta jezelf toe daar schaamteloos van te genieten!

Kies op het aanmeldformulier de locatie die jou het beste uitkomt, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op om samen de exacte datum te prikken.

Veelgestelde vragen

Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld, neem ik binnen 24 uur contact met je op om een datum te prikken. Daarna ontvang je een bevestiging per mail, met daarin ook de betaalgegevens. Als je betaling binnen is, is je aanmelding definitief.

Na ontvangst van je aanmeldformulier ontvang je een mail met daarin de betaalgegevens. Laat het me weten wanneer je de kosten zakelijk wilt aftrekken of als jouw werkgever de kosten vergoedt, dan stuur ik een factuur voor het bedrag plus BTW. 

Ja, alle locaties waar ik werk zijn goed bereikbaar. In sommige gevallen kan ik je met de auto van het dichtstbijzijnde station ophalen. Of huur ik een OV-fiets voor je, als je zelf geen abonnement hebt. Hoe dan ook, ik zorg dat je makkelijk op de bestemming komt. 

Ja, bij alle locaties kun je in de straat of op de oprit parkeren. 

Met alle liefde! Geef op je aanmeldformulier aan wat je wel en niet mag en ik zorg dat er ook binnen jouw dieet genoeg lekker en gezond eten is. 

Dat snap ik. Toch denk ik dat het niet voor niets is dat je interesse gewekt is. Heb je een specifieke vraag of probleem wat je met mij persoonlijk wilt bespreken, voordat je je aanmeldt? Mail me je vraag en telefoonnummer op info@irissschlagwein.nl en we overleggen wat voor jou het beste is. Dit gesprek is uiteraard vrijblijvend, je zit nergens aan vast. 

Ik richt me voornamelijk op vrouwen, omdat ik daar qua persoonlijke ontwikkeling het dichtst bij sta. Maar ook mannen zijn welkom, als ze zich aangesproken voelen door wat ik schrijf in mijn blogs en op deze website. Ik heb eerder met mannen gewerkt en dat zijn vaak creatieve geesten, die gevoelig zijn en geïnteresseerd in spiritualiteit.