Ik ben Iris,

Zonder overbodige ballast leven is volgens mij voor iedereen haalbaar. Maar ondertussen houden we onszelf gevangen door allerlei angsten, twijfels en wat er door de maatschappij van ons verwacht wordt. 

Waarom zou je nog langer vasthouden aan iets dat jou geen fijne energie geeft?

Hoe meer je loslaat, hoe meer je thuiskomt bij jezelf. Bij je ware verlangens. Ik leef vanuit mijn hart, maak me geen zorgen en krijg elke dag de mooiste verrassingen. Hoe ik dat doe, deel ik graag.

Spreker

Ik geef lezingen
Door te delen hoe ik leef en hoe ik keuzes maak, zet ik mijn toehoorders flink aan het denken over hun vastgeroeste overtuigingen. Over wat (on)mogelijk is en wat je tegenhoudt je grootste droom te volgen. 
Vanuit verbinding met het publiek stel ik vragen die raken.

Thema’s die aan de orde komen zijn: zingeving, loslaten, identiteit en het ontdekken van mogelijkheden.

Transformatiecoach

Ik ben aanwezig.
Tijdens een Privé Transformatiedag help ik s
terke vrouwen luisteren naar hun innerlijke stem. Vaak worden zij door anderen als wijze raadgever en rots in de branding gezien. Gun jezelf de tijd om even uit die rol te stappen en weer thuis te komen bij jezelf. 
Door aanwezig zijn met wat is, versterken we het diepe vertrouwen dat ieder in zich heeft.

Ook online coaching is mogelijk.  

Schrijver

Ik schrijf blogs en boeken.
Het liefst zet ik in alle rust (of in een koffietentje) mijn wijsheid en ervaringen op papier, zodat lezers er hun eigen visie op los kunnen laten. 

Ik verwonder me en stel vragen over wat we vanzelfsprekend vinden.

Licht, helder, humoristisch en pijnlijk herkenbaar is hoe mijn werk vaak omschreven wordt. 

Moderne nomade

Als moderne nomade heb ik alle vrijheid om keuzes te maken die door mijn hart worden ingegeven. Dit is niet zomaar gebeurd: door het meemaken van drie grote verliezen heb ik stukje bij beetje steeds meer ballast losgelaten.

Overtuigingen & blokkades loslaten

Actief zocht ik naar wat me tegenhield en ging daarmee aan de slag. Van iemand die compleet vanuit ratio leefde en gevangen zat in allerlei aangeleerde concepten, veranderde ik in een spontane, gevoelige vrouw. Het bracht me een basis van innerlijke vrijheid. Deze persoonlijke en spirituele transformatie werd extra versterkt door deelname aan The School for the Work (2017) met Byron Katie. 

Practice what you preach – dat gaat over mij. Regelmatig zet ik grote veranderingen in gang, als ik voel dat dat nodig is. Dit is mogelijk vanwege mijn sterke vertrouwen dat ik precies krijg wat ik nodig heb. Hoe dat zo is gekomen, deel ik graag in mijn schrijven en tijdens lezingen.

Bij wat ik doe ga ik uit van...

Authenticiteit

Verhalen vertellen is sinds mensenheugenis een manier om inzicht te krijgen in het eigen leven, hoe dat past in het grotere geheel en in de zin van het bestaan. Door open en puur over mijn persoonlijke ervaringen te vertellen, kan iemand met een nieuw perspectief naar zijn eigen verhaal kijken. 

Dan blijkt dat mijn ervaring helemaal niet zo persoonlijk is: de vragen die ik mezelf stel zijn herkenbaar voor iedereen. Mijn authenticiteit inspireert je om antwoorden te vinden op de vragen: wie ben je en wat geeft jouw leven zin?

Vertrouwen

Vertrouwen hebben betekent niet een positieve kijk op het leven hebben. Voor mij is vertrouwen hebben weten dat wat er gebeurt voor mijn hoogste goed is. 

Elk moment, elke ontmoeting, elke situatie krijgt daardoor betekenis: hoe helpt dit mij groeien in bewustzijn? 

Het oordeel valt weg en met nieuwsgierigheid kijk ik naar hoe het leven zich ontvouwt.

Vrijheid

Je vrij voelen begint in je mind. Wanneer je alle verhalen over het verleden en projecties op de toekomst ziet voor wat ze zijn: verhalen, word je je bewust van het huidige moment. Dit moment behelst oneindige mogelijkheden. Alles is mogelijk, is dat geen vrijheid? 

Het is bevrijdend om te ontdekken dat je puur bewustzijn bent dat op vele verschillende manieren het leven ervaart. Daarna heb je altijd de optie om uit te zoomen en te schakelen tussen ik en bewustzijn.

Heb je een vraag, voorstel voor een samenwerking of wil je iets anders kwijt?

Blijf op de hoogte

Vul je emailadres in, dan stuur ik af en toe je een update over mijn belevenissen. Plus! Nieuws over mijn boek, inspirerende artikelen en muziek om blij van te worden. 

Afmelden is op elk moment mogelijk en geen zorgen, je gegevens zijn 100% veilig.