kringloopwinkel

Een moment voor jezelf in de kringloopwinkel

Deel op facebook
Deel op email

[ NOTITIE ] “Wij verwelkomen je heel graag op afspraak in de winkel voor jouw kringloopmoment” staat er te lezen op de website van Kringloopwinkel RataPlan.

Jouw kringloopmoment

Ja, dat hebben ze precies goed verwoord. Ik heb ‘mijn kringloopmomenten’ de afgelopen maanden wel gemist. Gedachteloos struinen door de tweedehands spullen vind ik zó ontspannend. Voor de één zijn de spullen ballast, voor mij misschien van grote waarde.

Zo ben ik nu op zoek naar een tuinbank, een compostbak, een stellingkast, stof om kussens van te naaien en zachte wollen kleding.

Kringloopwinkelen werkt als je alle tijd hebt

Ik zoek het niet per se nu-nu. Gewoon… in de komende tijd. En dat is zo fijn aan shoppen in de kringloop. Ik ga erheen met een lijstje in mijn hoofd van dingen die ik misschien wel zal vinden, zonder dat ik er haast mee heb. Ik slaag niet altijd, toch vind ik regelmatig pareltjes.
‘Mijn kringloop-moment’ staat voor morgen gepland, om 10.00 uur. Ik ga samen met Denise en we krijgen maar liefst een uur de tijd! Nu is shoppen bij de kringloop een nog specialer uitje geworden.
En zelfs als ik niks zal kopen… het ‘koopgenot’ zit ‘m al in het struinen zelf. 
Ik schreef al eerder over mijn liefde voor de kringloopwinkel:

Wil je meer van dit soort artikelen lezen?

Een donatie maakt het mij mogelijk nog meer mooie content te schrijven. Doneer €3,00 of €7,50 per maand en je ontvangt nog meer persoonlijke verhalen en achtergrond info.

Eenmalig een bedrag doneren kan ook via Petje.af

Deel op facebook
Facebook
Deel op email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *