Vlog over mijn boeken, met regressietherapeute Chantal

Deel op facebook
Deel op email

[ VIDEO ] Loslaten & verbinden, dat zijn de twee grootste thema’s van mijn boeken Thuis zonder huis en Vlieg vrij. En verder komen leven & dood, relaties & vriendschappen, vrijheid & identiteit ook voorbij…

Dat zijn best grote thema’s.

Toch worden mijn verhalen nooit zwaar. Dat geldt ook voor dit gesprek met regressietherapeute Chantal. Ze heeft beide boeken grondig gelezen en zowel vanuit persoonlijke interesse als vanuit haar ervaringen als therapeute bespreken we de thema’s uit mijn boeken. Bekijk het hele gesprek (< 35 min) hier:

 

 

 

Wil je meer van dit soort artikelen lezen?

En kun je een tientje missen? Donaties maken het mij mogelijk om nog meer mooie, onafhankelijke content te schrijven. 

Mijn dank is oneindig!

Deel op facebook
Facebook
Deel op email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Iris Schlagwein draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches