34 Jaar: vrij voelen en licht leven - Iris Schlagwein

34 Jaar: vrij voelen en licht leven


licht leven

[ NOTITIE ] Uit het boek Nog vele jaren, de symboliek van elk levensjaar van Hans Korteweg.

Vandaag is mijn verjaardag

Vandaag ben ik 34 geworden. Volgens het boekje ‘Nog vele jaren’ van Hans Korteweg is dit het laatste jaar van de vijfde fase: ‘de wereld in’.

De wereld in, dat heb ik inderdaad gedaan de afgelopen zeven jaren. Zeven jaar geleden, in 2013, was ik nét begonnen als zpp-er, toen nog als ‘Schoon Schip Organizing’, dat later ‘Ruim Je Leven Op’ werd. Als professional organizer hielp ik mensen hun huis en leven op orde te brengen.

34 jaar en steeds lichter leven

Het zaadje voor een licht & vrij leven was geplant, en maakte in 2016 een groeispurt door. Ik liet mijn lange relatie en koophuis achter me en woonde vier jaar zonder eigen huis, als huisoppas.

Nu is er weer een verandering gaande. Een beweging naar meer vastigheid en meer plannen. Meer in mijn lijf. Dit jaar kocht ik een stacaravan, wat zeven maanden per jaar mijn thuis is. De overige vijf maanden (binnenkort dus!) reis ik weer het land door en pas ik op huizen & katten.

Ik wilde me ook innerlijk vrij voelen

De wereld in. Ik liet mijn hele hebben en houwen achter en vertrok op avontuur. Dat leidde tot het schrijven van twee boeken, verschillende reizen naar Azië en een TEDx-talk – eindelijk durf ik mijn stem te laten horen.

Met als volgende mijlpaal het uitkomen van mijn boek Vlieg vrij op 10 oktober, waarin ik vertel hoe ik mezelf INNERLIJK bevrijdde, in de periode dat ik UITERLIJK een behoorlijk vrij leven leidde. Ik vermoed dat dit komende levensjaar in het teken zal staan van Vrij Vliegen. 

Vrijdag 25 september 2020. Vandaag neem ik rustig de tijd om terug te blikken en vooruit te kijken, te schrijven, te dwalen in de kringloopwinkel, taart te eten met mijn lieve nichtjes, de zee te zien en lekkere maaltjes voor mezelf te bereiden.


‘Vlieg vrij’ is het perfecte boek voor wie zich vrij wil voelen. Voor wie zijn angsten wil ontmaskeren en zijn visie op het leven durft te herzien. Bestel het boek hier. 

 

Meer lezen?

In mijn boek ‘Vlieg vrij’ schrijf ik open, licht en herkenbaar over mijn onderzoek naar innerlijke vrijheid. Het is het perfecte boek voor wie zijn angsten wil ontmaskeren en zijn visie op het leven durft te herzien.

“Je moet helemaal niks – en daarom verdient dit boek de #1 plek in onze landelijke top 10” – Rubin Alaie | besteboekentips.nl

Waardeer je dit artikel?
Deel het in je netwerk. Deel jouw visie of inzichten, en start een gesprek over dit onderwerp.

LinkedIn
WhatsApp
Email
Facebook
Telegram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Iris Schlagwein draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders