geert hidding

Met Geert Hidding in gesprek voor de Work Life Design podcast

Deel op facebook
Deel op email

Geert Hidding deelt graag verhalen

Dit keer kwam Geert Hidding, de maker van de Work Life Design podcast, op bezoek in mijn Haagse oppashuis. Geert is een ervaren coach, schrijver en ondernemer, die als missie heeft om te delen in overvloed. Want waarom inspirerende gesprekken die hij heeft en de levenservaring die hij opdoet, voor zichzelf houden? Daar is deze podcast uit ontstaan.

Work Life Design Podcast

En delen over mijn leefwijze en levensvisie is wat ik het liefste doe, in wat voor vorm dan ook. Kwam dat even goed uit. Een podcast opnemen is daarvoor de meest spontane en intieme. Door de inbreng van de persoon die ik tegenover me heb, krijgt mijn verhaal altijd weer een andere invalshoek en meer diepgang.

#40 Hoe voel je je thuis, zonder huis…

“Tijdens deze aflevering ben ik in gesprek met Iris Schlagwein. Zij bezit al jaren geen eigen huis, maar heeft haar leven gebouwd rondom het zogeheten ‘oppashuizen’. Hiermee past ze tijdelijk op het huis en huisdier(en) van anderen in ruil voor het gebruik van hun huis en faciliteiten. Over zekerheid loslaten, dicht bij jezelf blijven en minimalistisch leven.”

Luister hier naar ons gesprek

Wil je meer van dit soort artikelen lezen?

Een donatie maakt het mij mogelijk nog meer mooie content te schrijven. Doneer €3,00 of €7,50 per maand en je ontvangt nog meer persoonlijke verhalen en achtergrond info.

Eenmalig een bedrag doneren kan ook via Petje.af

Deel op facebook
Facebook
Deel op email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *